Disclaimer

De website www.lovewinkel.nl en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, zijn eigendom van Lovewinkel. Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Lovewinkel.

De inhoud van deze website en andere uitingen van Lovewinkel op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Lovewinkel wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Lovewinkel behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

Aanbiedingen zijn geldig in de actieperiode zoals aangegeven op de website. Voor specifieke vragen over producten kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen tussentijds wijzigen.

Cookie informatie | Privacybeleid | Disclaimer | Algemene voorwaarden