Levertijd en verzendkosten

Levering

Uw aankopen van winkelartikelen bij de Lovewinkel worden op het door u opgegeven adres aan huis bezorgd. Wij bezorgen alleen op een fysiek adres in Nederland.

De bezorging van uw bestelling wordt normaliter afgehandeld door PostNL. Indien een bestelling niet door de brievenbus past en/of de bestelling boven een bepaalde waarde komt, wordt deze aangeboden door een Pakketservice. Het is mogelijk dat de bezorger vraagt om een handtekening voor ontvangst. In enkele gevallen kan alleen de geadresseerde tekenen voor ontvangst.

Als u niet thuis bent tijdens de eerste en tweede afleverpoging, althans het pakket niet in ontvangst kan nemen, laat de pakketchauffeur een kennisgeving achter in uw brievenbus. Na twee mislukte aanbiedpogingen wordt het pakket naar een postkantoor of PostNL servicepunt bij u in de buurt gebracht. U heeft dan drie weken de tijd om het pakket op te halen. U dient in dat geval de kennisgeving en een legitimatiebewijs mee te nemen.

Afhankelijk van de door u bestelde artikelen kan het voorkomen dat niet alle verzendopties worden aangeboden tijdens het bestelproces. De verzendopties die wél mogelijk zijn voor uw bestelling worden direct getoond. Verzendopties die niet worden getoond zijn vanzelfsprekend niet mogelijk.

Levertijd

Lovewinkel zal trachten om bestelde artikelen zo spoedig mogelijk uit te leveren. In de meeste gevallen bedraagt de levertijd 1 à 2 werkdagen. Met de Track & Trace code die u bij uw bestelling ontvangt kunt u zien waar uw bestelling zich bevindt. U doet dit via de website van PostNL. In sommige gevallen kan de levering langer duren in verband met de afhankelijkheid van de levertijden van onze leveranciers. Daar waar van toepassing, vermelden wij bij het product de afwijkende levertijd. In sommige gevallen wordt u gebeld om een afspraak te maken voor het bezorgen van uw bestelling. Indien van toepassing wordt dit vermeld op de betreffende productpagina.

Lovewinkel hanteert ook op dit punt de Algemene Voorwaarden voor de verkoop op afstand en per post die door de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie in overleg met de Consumentenbond zijn opgesteld. Klik hier voor de bestel- en leveringsvoorwaarden

Verzendkosten

Alle prijzen van de producten in de Lovewinkel zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten.

Voor het bezorgen van aankopen in de Lovewinkel websinkel worden binnen Nederland GEEN verzendkosten berekend. De verzendkosten bedragen € 0 per bestelling.

Cookie informatie | Privacybeleid | Disclaimer | Algemene voorwaarden